Contact

 

Contactformulier
Mocht je vragen, opmerkingen of tips voor de redactie hebben, kun je ze aan ons stellen door middel van het onderstaande contactformulier. Wij horen graag van je!

Jameela
(zn) Schoonheid. De Arabische term refereert naar meer dan het oppervlakkige. Het draait om een diepe, innerlijke schoonheid, oprechte gevoelens en pure emoties. Het woord ‘Jameela’ wordt met respect gebruikt, waardoor personen of objecten alleen jameel/jameela worden genoemd, wanneer iemand oprecht onder de indruk is van hun schoonheid.

Voor wie is Jameela Magazine?
Jameela Magazine is een lifestyle magazine speciaal voor moslima’s van 18 tot en met 25 jaar. Het magazine focust zich op de islam, beauty, lifestyle en fashion, maar ook maatschappelijke issues en discussies. Wij weten dat het geloof een enorm onderdeel is van het leven van ons als moslima en erkennen dat dit niet betekent dat er geen ruimte is voor de dingen die ook onderdeel uitmaken van wie jij bent. De moslima van nu, die niet in een hokje te plaatsen is. Anders dan de rest, maar toch verbonden met haar mede-moslima’s. Ze is slim, sterk en onafhankelijk. Jameela Magazine is van en voor jou!

Disclaimers
Jameela Magazine is geen eigenaar van het beeldmateriaal dat gepost wordt op deze website, behalve als dat staat aangegeven.

Bij Jameela Magazine wordt er veel geschreven over verschillende islamitische kwesties. Wij proberen hierbij zo zorgvuldig mogelijk om te gaan met de betrouwbaarheid van de informatie. Toch willen wij de lezers er graag op attenderen dat de redactie van Jameela Magazine niet bestaat uit geleerden of experts op het gebied van de islam. Mochten er fouten gemaakt zijn in de inhoud van het magazine, voel je dan vooral vrij om ons hiervan op te hoogte te brengen. JazakAllah khair!